Inloggen klantportaal

Personeelsadvies

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Afhankelijk van de vraag kunnen wij jou informeren en adviseren over relevante arbeidswet- en regelgeving, en aanname- en ontslagzaken.
Wij kunnen assisteren bij het opstellen of aanpassen van het personeelsbeleid. Ook doen wij contractchecks, stellen diverse HR-documenten op of maken samen met je een arbeidsvoorwaardenboek. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte op het gebied van verlof- en verzuimregistratie, concept arbeidsovereenkomsten, aanzegbrieven en vaststellingsovereenkomsten. Zowel bij het opstellen als met het controleren van deze documenten helpen wij graag.

WAT LEVERT DIT OP?
Arbeidswet- en regelgeving is complexe materie, waarbij de wetgeving regelmatig verandert. Met HR-ondersteuning van ons zijn jouw HR-documenten altijd up-to-date.

Aanname- en ontslagzaken, kunnen gevoelig liggen, ons HR-team haalt met onpartijdige raadgeving graag de angel uit deze zaken. En met ons relevante advies over onder andere verlof- en verzuimregistratie en concept arbeidsovereenkomsten, kun je altijd de beste keuze maken in het personeelsbeleid.

Producten binnen deze dienst

Buitenlandse werknemer
Buitenlandse werkgever
Expat services
Op zoek naar expert op het gebied van expats. Wecountancy staat voor je klaar:

Lees lekker door

Aangifte Inkomsten- & Vennootschapsbelasting

next.svg

Vermogens- & Pensioenplanning

next.svg

Buitenlandse werknemer

next.svg