Inloggen klantportaal

Een baan met impact

Aan de slag als

Senior salarisadministrateur

Aan de slag als

Senior Fiscalist

Aan de slag als

Relatiebeheerder/Accountant samenstelpraktijk (AA/RA)

Staat We ook bij jou voorop?

Bij Wecountancy staat We voorop. Letterlijk en figuurlijk. We zijn altijd op zoek naar manieren om dingen samen beter te doen. We helpen elkaar, luisteren naar elkaar. We zijn gedreven, open en benaderbaar. 

Zoek jij een baan waarin je het verschil maakt? Met collega’s die voelen als familie? Een baan waarin je zelf de regie hebt over je functie en gestimuleerd wordt jezelf te blijven ontwikkelen? Dan leren we je graag kennen. Bekijk onze vacatures of plaats een open sollicitatie. 

Alle vacatures

Vakgebied

Niveau

Locatie

Accountant manager samenstelpraktijk

Werkstudent fiscaal

Administratief medewerker samenstelpraktijk

Supervisor samenstelpraktijk (AA/RA)

Senior salarisadministrateur

Accountancy stagiair

BTW-specialist

RA-accountant

Ervaren aangiftemedewerker

Controleleider

Assistent accountant

Accountant manager Auditpraktijk

Dit waren alle vacatures

Dit biedt alleen Wecountancy

De cultuur van Wecountancy is gebouwd op innovatie, persoonlijkheid, samenwerking, ondernemerschap en vertrouwen. We staan bekend om onze innovatieve aanpak en streven ernaar voorop te lopen in de branche. Met persoonlijke aandacht bouwen we sterke relaties met klanten, partners en collega’s op.

Eigen laptop

Vanaf de eerste werkdag krijg je het vertrouwen en de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt;

Minimaal 25 vakantiedagen

Stoelmassage

Om de week bieden wij een stoelmassage aan in het kader van de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid gedachte van Wecountancy!

Budget voor thuiswerkplek

Een voorwaarden bij Wecountancy om altijd hybride te kunnen werken en het stimuleert jouw werk-privébalans.

Opleidingskosten worden altijd vergoed

Daarnaast krijg je 50% van de studie uren uitbetaald door Wecountancy!

Regie over je eigen functie en ontwikkeling

Het belangrijkst is dat je baan hebt waar je plezier uithaalt en energie van krijgt, jij hebt de ruimte om zelf jouw werkinhoud vorm te geven met je leidinggevende

Premievrij pensioen

Een premievrij pensioen, wie wil dat nou niet? Een pensioen zonder eigen bijdrage, je hebt zelfs de keuze om het maandelijkse bedrag in te leggen in ons collectieve pensioenfonds of dit maandelijks bruto uit te laten keren.

Leaseauto

De voorwaarden van onze leaseautoregeling vertellen we je graag tijdens de kennismakingsgesprekken!

Wat Wecountancy voor jou betekent

Onze klanten verwachten een persoonlijke benadering en zo gaan we ook met elkaar om. Verwacht niet gewoon een baan, maar een plek waar je je verbonden voelt met je werkgever en je collega’s. Waar je samen het beste in elkaar naar boven haalt. Want zoals wij onze klanten willen laten groeien, zo zien we dat ook graag bij jou. Bij Wecountancy werk je niet voor ons, maar met ons aan een sterk, dynamisch bedrijf.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Persoonlijk

Bij Wecountancy nemen we de tijd om klanten écht te leren kennen. We zetten innovatieve automatisering in, waardoor we extra tijd hebben voor de relatie met onze klanten.

Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Wecountancy loopt voorop in de toepassing van technologie, in hybride werken (lang voor de coronapandemie) en in de aandacht voor onze medewerkers. En ook in duurzaamheid: onze Sustainable Development Goals zijn leidend bij alles wat we doen.

Samen

Samen

‘We’ zit niet voor niets in onze naam: we doen het samen met de ondernemer. We weten wat er speelt en hoe we klanten het beste kunnen helpen. Medewerkers zetten daarvoor zelfs hun eigen netwerk in.

Ondernemend

Ondernemend

Alleen met een ondernemende geest kun je ondernemers ook écht begrijpen. Onze MT-leden zijn in het verleden diverse startups begonnen. We ontwikkelen zelf tools en ook medewerkers hebben het ondernemerschap in hun DNA.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Wecountancy heeft met de Belastingdienst een Horizontaal Toezicht-convenant: de Belastingdienst vertrouwt volledig op de kwaliteit van onze aangiften. We hebben een AFM-vergunning voor het uitvoeren van audits en zijn onderdeel van de SRA, het RB en NIRPA. Ook halen we de benodigde PE-punten.

Geen passende functie?

Doe een open sollicitatie!

Veel gestelde vragen

Voor vragen over Wecountancy, een vacature of de sollicitatieprocedure kan je ten alle tijden contact opnemen met onze recruiter: Robin Bult. Robin is te bereiken op 071-572 4965 of via recruitment@wecountancy.com

  • Het eerste gesprek is met de manager van de betreffende afdeling en onze recruiter;
  • Een eventueel tweede gesprek met de HR-manager en een partner van Wecountancy of collega van de afdeling;
  • Vervolgens doen wij een aanbieding;
  • Tot slot ben jij onderdeel van Wecountancy!

Zeker! Dit doe je onderaan de ‘werken bij’ pagina. Bij Wecountancy denken en handelen we ondernemend. Heb jij interesse, dan kijken wij met elkaar hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Juist! Bij Wecountancy krijgt iedere collega vanaf moment één het vertrouwen en de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Hierbij is het wel van belang dat je bereikbaar bent voor collega’s en klanten. Daarnaast kun je op alle locaties werken en is het kantoor activity based ingericht. Een werkplek die jou ondersteunt in de werkzaamheden die jij op die dag gaat uitvoeren. 

Open sollicitatie