Inloggen klantportaal

Onboarding bij Wecountancy

Het blijft toch voor iedereen altijd een beetje spannend, beginnen bij een nieuwe werkgever. Dit was voor mij niet anders. Toch voelde het al snel alsof ik hier al een langere tijd werk. Ik neem jullie graag mee in mijn eerste maand bij Wecountancy!  

Hoe ben ik bij Wecountancy terecht gekomen?  

In 2021 ben afgestudeerd voor de opleiding commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Alleen wist ik na mijn studie nog niet precies welke richting ik wilde inslaan. Daarom combineerde ik drie baantjes met elkaar in de sales, marketing en finance om erachter te komen wat ik het leukste vind. Na verloop van tijd leek mij een carrière in de accountancy het leukst en heb ik gesolliciteerd bij Wecountancy.  

Eerste indruk  

Het eerste wat gelijk indruk op mij maakte is dat het kantoor echt een hele fijne plek is om te werken. De verschillende ruimtes, kamers en bureaus geven mij altijd de optie om te kiezen waar ik graag wil werken. Hybride werken behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! Ik heb zelf de regie over waar en wanneer ik werk, dat vind ik erg prettig.  

Prettige werksfeer  

In de eerste weken zijn mijn collega’s erg behulpzaam geweest om mij wegwijs te maken binnen de systemen en werkwijzen van de organisatie. Hierdoor is het voor mij al na een aantal weken mogelijk geworden om grotendeels zelfstandig aan de slag te gaan. Maar als ik ergens niet uitkom staat er altijd wel iemand paraat om mij te helpen. Daarnaast vind ik het erg fijn dat iedereen erg toegankelijk, betrokken en gezellig is.  

Toekomst  

Mijn plan is om mezelf door te ontwikkelen binnen het bedrijf en daarnaast een opleiding te doen om de titel Accountant-Administratieconsulent te halen. Zo hoop ik in de toekomst verder door te groeien binnen het bedrijf. Wecountancy heeft me in de eerste weken het gevoel gegeven dat het de juiste plek is om mijn doelen de komende jaren te behalen. 

Als starter in de accountancywereld kan ik iedereen aanraden om bij Wecountancy te komen werken! Be part of our community! 

Lees lekker door

Vooroplopen of achterblijven?

Tips voor hybride werken aan werkgevers