Inloggen klantportaal

Loonadministratie

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Je bepaalt zelf wat er wél en niet wordt uitbesteed aan ons. Zo kunnen wij de hele loonadministratie uit handen nemen of voeren wij een gedeelte zelf in, zoals bijvoorbeeld wijzigingen gedurende de maand. Daarnaast is het mogelijk dat je de loonadministratie volledig zelf invoert. Wij kijken dan mee op afstand en staan klaar voor advies.

De software die wij gebruiken voor de loonadministratie is gemakkelijk te koppelen aan diverse urensystemen, human resource-systemen, maar ook aan financiële pakketten. Door de loonadministratie te koppelen is het mogelijk om de salarisinformatie gelijk in het (loon- en) financiële administratie te verwerken. Jouw medewerkers vinden de salarisstroken en jaaropgaven in hun eigen online omgeving. Onze software is volledig AVG-proof en ook te gebruiken voor verschillende human resource doeleinden.

WAT LEVERT DIT OP?
Zoals gezegd, kun je zelf bepalen welke zaken je zelf wilt doen en welke je wilt uitbesteden, zodat er zo min mogelijk omkijken naar de administratie is. Het (deels) uitbesteden van de loonadministratie aan ons levert jou een juiste en tijdige loonverwerking op mét een goede implementatie van de geldende cao’s. Zo gaan wij voor een samenwerking die tijd en kosten bespaart.

Producten binnen deze dienst

HR/arbeidsrecht advies
Salarisadministratie & HR
Op zoek naar een partner voor jouw salarisadministratie en HR-advies? Klik dan snel op:

Lees lekker door

Aangifte Inkomsten- & Vennootschapsbelasting

next.svg

Vermogens- & Pensioenplanning

next.svg

Buitenlandse werknemer

next.svg