Inloggen klantportaal

HR/arbeidsrecht advies

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?
Afhankelijk van de vraag kunnen wij jou informeren en adviseren over relevante arbeidswet- en regelgeving, en aanname- en ontslagzaken.
Wij kunnen assisteren bij het opstellen of aanpassen van het personeelsbeleid. Ook doen wij contractchecks, stellen diverse HR-documenten op of maken samen met je een arbeidsvoorwaardenboek. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte op het gebied van verlof- en verzuimregistratie, concept arbeidsovereenkomsten, aanzegbrieven en vaststellingsovereenkomsten. Zowel bij het opstellen als met het controleren van deze documenten helpen wij graag.

WAT LEVERT DIT OP?
Arbeidswet- en regelgeving is complexe materie, waarbij de wetgeving regelmatig verandert. Met HR-ondersteuning van ons zijn jouw HR-documenten altijd up-to-date.

Aanname- en ontslagzaken, kunnen gevoelig liggen, ons HR-team haalt met onpartijdige raadgeving graag de angel uit deze zaken. En met ons relevante advies over onder andere verlof- en verzuimregistratie en concept arbeidsovereenkomsten, kun je altijd de beste keuze maken in het personeelsbeleid.

Producten binnen deze dienst

Loonadministratie
Salarisadministratie & HR
Op zoek naar een partner voor jouw salarisadministratie en HR-advies? Klik dan snel op:

Lees lekker door

Aangifte Inkomsten- & Vennootschapsbelasting

next.svg

Vermogens- & Pensioenplanning

next.svg

Buitenlandse werknemer

next.svg