Inloggen klantportaal

Wij zijn
Wecountancy

Aangenaam, Wecountancy

Wecountancy staat voor een persoonlijke benadering. Betrokkenheid en aandacht, dat bieden we als geen ander. Als sparringpartner van ondernemers denken we mee over de beste oplossingen, juist als die niet voor de hand liggen. Daarom zetten we sterk in op innovatie en ontwikkelen we zelf tools die onze klanten vooruithelpen. Zodat we samen hun onderneming laten groeien.

Onze ideale klant is een afspiegeling van onszelf. Een ondernemer die open staat voor verandering. Die een moderne kijk op ondernemen heeft en alles wat daarbij komt kijken. En houdt van een vooruitstrevende aanpak die past bij deze tijd – en de tijd die voor ons ligt.

Wecountancy is in 2023 ontstaan uit de samensmelting van de Activa Groep en de Zirkzee Groep. Twee ervaren organisaties met een gedeelde passie: ondernemers helpen om hún passie tot bloei te laten komen.

Ons team

Ineke Nagtegaal

Partner

Chantal Zonneveld

HR-medewerker

Sandra Pot

Senior assistent accountant

Giancarlo Nuñez

Junior assistent accountant

Angela van der Meer

Aangiftemedewerker

Sven Waldram

Werkstudent

Saskia Warmerdam

Salarisadministrateur

Michiel Romijn

Werkstudent

Janie Vogelaar

Secretarieel medewerker

Arja van Schie

Secretarieel medewerker

Elvira Lobel

Secretarieel medewerker

Ageeth Imthorn

Secretarieel medewerker

Join us!

Aan de slag als

Senior salarisadministrateur

Aan de slag als

Senior Fiscalist

Aan de slag als

Relatiebeheerder/Accountant samenstelpraktijk (AA/RA)

Onze missie: ondernemers laten groeien

We halen plezier uit het laten groeien van ondernemers. Dat doen we persoonlijk en vooruitstrevend, met betrouwbaarheid altijd als de standaard.

Onze visie: de accountant als partner

We zien een toekomst waarin ondernemers accountants niet langer zien als noodzakelijk kwaad, maar als partners die helpen ondernemen.

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Persoonlijk

Bij Wecountancy nemen we de tijd om klanten écht te leren kennen. We zetten innovatieve automatisering in, waardoor we extra tijd hebben voor de relatie met onze klanten.

Vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Wecountancy loopt voorop in de toepassing van technologie, in hybride werken (lang voor de coronapandemie) en in de aandacht voor onze medewerkers. En ook in duurzaamheid: onze Sustainable Development Goals zijn leidend bij alles wat we doen.

Samen

Samen

‘We’ zit niet voor niets in onze naam: we doen het samen met de ondernemer. We weten wat er speelt en hoe we klanten het beste kunnen helpen. Medewerkers zetten daarvoor zelfs hun eigen netwerk in.

Ondernemend

Ondernemend

Alleen met een ondernemende geest kun je ondernemers ook écht begrijpen. Onze MT-leden zijn in het verleden diverse startups begonnen. We ontwikkelen zelf tools en ook medewerkers hebben het ondernemerschap in hun DNA.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Wecountancy heeft met de Belastingdienst een Horizontaal Toezicht-convenant: de Belastingdienst vertrouwt volledig op de kwaliteit van onze aangiften. We hebben een AFM-vergunning voor het uitvoeren van audits en zijn onderdeel van de SRA, het RB en NIRPA. Ook halen we de benodigde PE-punten.

Wecountancy is...

Het enige accountants- en advieskantoor dat met een persoonlijke en vooruitstrevende aanpak Mkb-ondernemers laat groeien, omdat dit hen een gevoel van zekerheid en vrijheid geeft in een tijd van continu verandering.

Duurzaam ondernemen bij Wecountancy

Bij Wecountancy geloven we sterk in duurzaam ondernemen, waarbij we met verantwoordelijkheid en toewijding streven naar positieve impact op zowel zakelijk als milieugebied.

Onze dienstverlening

Accountancy en financiële administratie
Wil je meer weten over onze vooruitstrevende en ondernemende aanpak? Klik dan snel op:
Fiscaal advies en belastingaangiften
Op zoek naar een fiscale sparringpartner? Klik dan snel op:
Audits
Wettelijke of verplichte controle? Wij doen het allemaal! Klik voor meer informatie op:
Salarisadministratie & HR
Op zoek naar een partner voor jouw salarisadministratie en HR-advies? Klik dan snel op:
Expat services
Op zoek naar expert op het gebied van expats. Wecountancy staat voor je klaar:
Finance & planning
Wij zijn jouw expert op het gebied van finance & planning en ondernemen graag met je. Klik snel op: